VELG LEVERANDØR

Discorommet er utstyrt med båser hvor man kan sitte og spise, og har plass til 40 barn. Her er det dansegulv, discokule og anlegg for musikk. Muligheter for å spille musikk via aux, og vi har overgang til nyere Iphone.
På Stasjonen er det plass til 18 barn. Her er det bord og benker, og vi kan sette inn stoler. Stasjonen har litt danseplass dersom man ønsker å høre på musikk. Man kan høre musikk både via Bluetooth og aux. Vi har også overgang til nyere Iphone.
Taket med plass til 20 barn er et fargerikt bursdagsrom med fleksible løsninger. Her kan man dekke opp bordene med forskjellig antall barn. Bursdagsbarnet får en egen stol med høy rygg som minner litt om en trone! Det er muligheter for å høre på musikk på Taket, både via Bluetooth og aux. Vi har også overgang til nyere Iphone.
Toget er det minste bursdagsrommet vårt. Her får man plass til 13 barn. Bursdagsbarnet har egen plass i enden av rommet hvor vi har laget en liten trone. Toget egner seg best for barn som ikke trenger hjelp til å spise, da det er begrenset med plass rundt barna. Det er muligheter for å høre på musikk på Toget, men det er ikke danseplass. Man kan høre musikk både via Bluetooth og aux. Vi har også overgang til nyere Iphone.